zondag 13 mei 2012

BRUSCHETTA INSALATA CAPRESE

Was ik helemaal vergeten maar gisteren was er Rotterdam Zaait op het Deliplein te Katendrecht. http://www.rotterdamseoogst.nl/ 
Naast alle kruiden en groente plantjes kwam ik ook thuis met heerlijk zuurdesembrood van 't Vlaamsch Broodhuys. Ondanks Lynda's super lekkere Rabarbertaart had ik toch wel weer trek en ben ik even de keuken in gedoken.
En zie hier een Bruschetta Insalata Caprese.

Recept voor 2 personen;

2 dikke sneden zuurdesembrood
4 kleine tomaatjes in plakjes gesneden
1 bolletje buffel mozzarella in plakjes gesneden
1 teentje knoflook
10 grote basilicumblaadjes
Griekse olijfolie (smaakt een beetje naar Granny Smit)
peper en zout.

Rooster de 2 broodjes en wrijf er het teentje knoflook over heen. Leg dan de tomaat, buffel mozzarella en basilicum om en om op het broodje. Giet er een beetje olijfolie over en bestrooi met peper en zout. Smakelijk!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten