Heerlijke Involtine di Manzo uit het Jamie magazine.
Kon het niet laten om het recept iets aan te passen, ik heb het gemaakt met meer tomaten, verse laurier en 2 groene pepertjes.
Recept voor 2 personen;
4 platte stukjes biefstuk a 60 gr.
3 el geroosterde pijnboompitten
1 snee zuurdesem geroosterd en gemalen
2 tenen knoflook fijngehakt
2 kinderdoosjes rozijnen (3 el)
1 el verse tijm & rozemarijn & peterselie & laurier fijngehakt
1 of 2 groene pepertjes fijngehakt (rawit)
3 sjalotten in ringen gesneden
50 ml witte wijn
1 blik gepelde tomaten even geblenderd
1/2 el suiker
Leg de biefstukjes tussen plastic folie en sla deze plat. Meng het broodkruim met de pijnboompitten, rozijnen, helft v/d knoflook, helft v/d kruiden, peper & zout en een scheut olijfolie. Verdeel het mengsel over de biefstukjes en rol het vlees strak om de vulling, zet vast met touw of prikker. Verhit een pan met een scheut olijfolie en bak de rolletjes rondom bruin, haal ze uit de pan en leg ze in een ovenschaal. Verwarm nu de oven voor op 160 graden. Bak de uitjes, knoflook, pepertjes en overige kruiden in dezelfde pan en blus af met de wijn. Voeg dan de tomaten toe met suiker, peper en zout. Als de tomatensaus kookt giet je deze over de biefstukrolletjes en zet de ovenschaal 1 uur in de oven. Lekker met tagliatelle en spinazie.
EET SMAKELIJK
Geen opmerkingen:
Een reactie posten